• Knappe redding keeper, lat, mis voor open doel, nog een goede redding, nog een keer lat, weer kans gemist voor open doel. 0-0 bij rust. Als je 'm zelf niet maakt, dan maken zij 'm wel..

    Legio kansen in de eerste helft en onvoorstelbaar dat het bij rust nog steeds 0-0 stond. Even was er de angst dat de tegenstander de eerste kans er dan wél inschiet. Alle clichés kwamen aan bod.

    Maar na een goede goal van Rob rond de 65e minuut was de ban gebroken. Meer goals volgden snel met hele mooie goals van onder andere diezelfde Rob en Lucas werd snel uitgelopen naar een 3-0 voorsprong.

    Uit het niets viel de 3-1 en ontstond even het geloof bij Foresters. Maar dat was van korte duur. Kort daarna viel de 4-1 en waren de punten binnen. Hoogte punt van de wedstrijd? De goal van Rob? De goal van Lucas? Technisch vernuft van Dorrel? Niks van dat. Het ´spandoek´ voor Kaper viel op met de verwijzing naar Curvy. En nee, dat gaat niet om zijn krullen of mooie boogballetjes. Maar iedereen binnen de 3 weet waar het wél over gaat...

    Komende week een vrij ronde en daarna de topper tegen EVC 3, al jaren een mooi affiche.