• Hallo,

  Ik ben Tygo Gras en op 10 december was ik de pupil van de week bij ZCFC 1 tegen Wieringermeer 1.

  Ik moest om 13:00 uur aanwezig zijn en toen mocht ik mee de bestuurskamer in met de coach en de spelers. Dit vond ik erg spannend en toen gingen zij mij allemaal vragen stellen. Eerst durfde ik geen antwoord te geven maar later wel. Hij vroeg hoe ik heette, waar ik speel en of ik vandaag nog gevoetbald had en of ik gescoord had.

  Ik vertelde mijn naam, dat ik in JO8-1 speel en dat ik vandaag helaas verloren had met 1-4 en niet had gescoord. Jesper vertelde toen dat ik de keeper ben van JO8-1, dus dan kan ik helemaal niet zoveel scoren ( soms wel hoor, ik heb dit seizoen al 3x gescoord als keeper)

  Toen de spelers naar de kleedkamer gingen ben ik buiten gaan spelen en toen de spelers klaar waren mocht ik meedoen met de warming-up. Dat vond ik erg leuk en ik heb de hele warming-up mee gedaan.

  Na de warming-up ging ik mee naar de kleedkamer, daar gingen we bespreken. Wie welke positie staat en daarna gingen weer uit de kleedkamer. Toen gingen we weer op het veld en een balletje passen en toen mocht ik de aftrap nemen.

  Ik had gescoord met een panna-goal en ik heb de hele wedstrijd in de dug-out gezeten naast de andere spelers.

  Ze hebben gewonnen met 5-4.

  Groetjes Tygo.