• 20 mei was het zover, Oscar Varela was pupil van de week. Het begon met de voorbespreking in de bestuurskamer. Het belangrijkste wat de coach meegaf aan de spelers was dat het om het winnen gaat, niet alleen maar mooie acties, maar WINNEN en voor de 5e plek gaan!
    Nadat de spelers zich hadden omgekleed, mocht Oscar meedoen met de warming up. Daarna weer even terug de kleedkamer in voor een laatste peptalk van de coach en toen was iedereen er klaar voor.

    Oscar mocht bij de scheids de munt in de lucht gooien om te bepalen wie er mocht beginnen. Hij zelf mocht ook nog vanaf de middenlijn dribbelen met de bal, wat acties maken en afmaken op de goal. En ja hoor, hij zat!

    Toen begon het echt voor Z. Het was een spannende wedstrijd. Ze hebben alles gegeven en waren duidelijk de betere partij, maar helaas werd de eindstand 1-1. Een overwinning hadden ze toch wel verdiend.

    Desalniettemin vond Oscar het super leuk om pupil van de week te zijn, een ervaring om niet meer te vergeten. Bedankt ook voor de voetbal met de handtekeningen van alle spelers!