• Op deze zonnige dag moest mijn team JO10 in de ochtend tegen Purmerland spelen. Na een groot aantal mooie kansen zijn we met 4-6 geindigd.

    Natuurlijk na de wedstrijd thuis even douchen en lunchen. Daarna in het mooie oranje tenue naar de bestuurskamer. Blij verrast want ik mocht naast trainer Rafael zitten. Diep onder de indruk zat ik stil te luisteren naar de tactiek bespreking waar het vooral ging over druk zetten en vooral dat ze deze wedstrijd wel moesten winnen.

    Dat de spelers gingen omkleden kreeg ik wat lekkers en drinken. Daarna lekker actief meedoen met de warming up en weer wat nieuwe trucjes aangeleerd.

    Wat was het gaaf om met alle grote spelers het veld op te mogen. Vooraan met de vrouwelijke scheidsrechter staken ze de oranje kleuren af en muziek werd gespeeld, waardoor de sfeer werd opgevoerd.
    Even in de rij tussen de spelers en handjes schudden waarna de wedstrijd begon nadat ik de aftrap mocht nemen al dribbelend naar het doel. Doelpunt na doelpunt vloog de tegenstander om de oren en al snel hoorde ik het fluitsignaal 14-3!! Het was vast nog heel lang feest in de kantine maar ik ging moe en voldaan naar huis met mijn mooie witte bal vol handtekeningen van de spelers.