• Ben je op zoek naar een paar extra eigen sokken, een trainingspak of een ZCFC rugzak? Samen met Goals United, kun je nu je deze en nog veel materialen bestellen en worden ze netjes bij je thuisbezorgd. Uiteraard voorzien van het ZCFC-logo. Ook is het mogelijk om je bestelde materialen te personaliseren/te voorzien van je initialen of je volledige naam.

    NB: de teams (niet gesponsorde teams, voornamelijk jeugdteams) die onderdeel zijn van het ZCFC kledingfonds (Eur 15 per jaar voor junioren, Eur 20 per jaar voor senioren), krijgen hun shirts, sokken en broekjes van de vereniging. Ieder jaar worden -via de trainers- de teams van het juiste maat shirt, eventueel nieuwe sokken en bijbehorende broekjes voorzien. Verzoeken voor nieuwe materialen voor deze teams, verlopen via de trainer.

    Over Goals United

    Goals United eigenaar Arjan Heerland heeft op het veld in de top van het amateurvoetbal gespeeld, maar in de zaal komt zijn talent pas echt tot zijn recht. Hij speelt jarenlang op het hoogste niveau bij onder meer: Bunga Melati, Hoornse Veerhuys, Hovocubo en ZVV Volendam. Hij heeft meer dan 350 wedstrijden onder de lat gestaan bij deze top clubs. Daarbij is Arjan jarenlang een vaste waarde geweest in het Nederlands zaalvoetbalteam. Hij heeft meer dan 60 interlands op zijn naam staan.

    Ga naar de webshop